Istoria Qwan Ki Do-ului si dezvoltarea la nivel national

Prima scoala de Qwan Ki Do a fost deschisa in Brazilia in 1989 in Santo André – São Paul de catre Evandro Crestani care acum are reprezentare in 7 state din Brazilia, incluzand: São Paulo, Goías, Paraná, Mato Grosso do Sul, Rio de Janeiro, Alagoas si Amapá.

Directorul Tehnic Qwan Ki Do in Brazilia

Mihn Su Evandro Crestani – Centura Neagra 6 Dang

Minh Su Evandro s-a nascut in 1970 si a inceput sa practice arte martiale in 1980 studiind Kung Fu, arta in care si-a obtinut prima diploma de instructor, urmand ca mai apoi in anul 1985 sa inceapa practica Qwan Ki Do. A deschis prima academie de Qwan Ki Do in 1989 in Santo André – São Paul. In cei 40 de ani de practica a artelor martiale a participat la numeroase si variate festivaluri, evenimente si conferinte in timpul carora a primit mai multe distinctii ce atesta recunoasterea pentru dezvoltarea artelor martiale in Brazilia.

Activitatea la nivel de tara

Qwan Ki Do-ul este reprezentat in 7 state din Brazilia incluzant São Paulo, Goías, Paraná, Mato Grosso do Sul, Rio de Janeiro, Alagoas and Amapá.
Sunt peste 120 de practicanti de Qwan Ki Do din care 55 sunt centuri negre.

Rezultate in competitii

Brazilia a participat la 3 campionate mondiale, cele mai bune rezultate fiind un loc 6 pe natiuni in Belgia si un loc 5 la proba tehnica (Huan Su Rita Kwiek).